STN LCD Display glaspanel

STN LCD Display glaspanel

Super snoet Nematic (STN) LCD-skærme skønt snoede Nematic LCD-skærme kan føres i en tid multipleksede mode at øge visningsoplysningerne, de er begrænset i reduceret kontrast og begrænset betragtningsvinkel. At opnå mere stærkt multipleksede skærme, super twist teknologi er...

Produktdetaljer

Super snoet Nematic (STN) LCD-skærme

Skønt snoede Nematic LCD-skærme kan føres i en tid multipleksede mode at øge visningsoplysningerne, er de begrænset i reduceret kontrast og begrænset betragtningsvinkel. For at opnå mere stærkt multipleksede skærme, der super twist teknologi anvendes.

Super snoet Nematic LCD-skærme har et twist, der er større end 90°, men mindre end 360°. I øjeblikket er de fleste STN skærme lavet med en twist mellem 180° og 270°. Den højere twist vinkler årsag stejlere tærskel kurver, der sat på og slukker spændinger tættere sammen. De stejlere tærskler tillade multiplex satser større end 32 skal nås.

I denne type skærm, LC materiale gennemgår en større end 90° twist fra plade til plade; typiske værdier spænder fra 180° til 270°. Polarisatorerne er i dette tilfælde ikke monteret parallelt til LC på overfladen, men snarere på nogle vinkler. Cellen, derfor virker ikke på en lys "vejledende" princippet, som i Twisted Nematic LCD'er, men på en dobbeltbrydning princippet. Placeringen af polarisatorerne, celle tykkelse og dobbeltbrydning af LC er omhyggeligt valgt til at resultere i en bestemt farve i tilstanden "off". Normalt er det en gul-grøn til at maksimere kontrastforhold. LC i cellen er "super twisted" der vil give det mulighed for at anvende en multiplex høj. Som twist er steget, er LC molekylerne i midten af laget justeret med feltet Udlignet elektrisk ved mindre ændringer i spænding. Dette giver anledning til en meget stejl transmission vs spænding kurve, tillader op til 240-line multiplexing.

STN teknologi kommer i to colorations, grøn STN og sølv STN. STN-Green har mørk Violet / sort tegn på en grøn baggrund. STN-sølv har mørkeblå / sort tegn på en sølv baggrund. Selv om dens omkostninger er i medium niveau, men det har meget god billedkvalitet. Kontrasten er lig TN teknologi.


Et par af:HTN LCD Display glaspanel Næste:FSTN LCD Display glaspanel

Undersøgelse