Om os

Blaze Display Technology Co, Ltd, siden 1982, en professionel LCD viser forsker, Designer, producent og datterselskab af Blaze gruppe. At være en af de førende højteknologiske virksomheder engageret i LCD-skærme felt og en af de tidligste LCD skærme producenter i Kina, det har mere end 30 års display teknologi erfaring.

Vi tilbyder farvede LCD-skærme og sort/hvid: LCD-paneler (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN Type), LCD-moduler (COB, tandhjul, COF, SMT, fanen Type), tegn LCD-moduler, grafisk LCD-moduler, alfanumerisk LCD-moduler, Segment LCD-moduler, Dot Matrix LCD-moduler, STN-LCD Moduler, FSTN-LCD-moduler, Standard LCD-moduler, tilpasset LCD-moduler, TFT LCD-moduler, aktiv Matrix OLED, Passive Matrix OLED Display moduler, Touchscreen skærme, baggrundslys for anvendelse i instrument (især i LGP Dispenser, brændstof Dispenser, olie Dispenser, Gas Dispenser, flowmåler, KWH måler, energimåler, vandmåler, Gasmåler, Smart Meter), ur & ur, telekommunikation, Hjem apparat, industrielle Controller, bil lyd, farve Display systemer og andre industrier.

Som vist sig for at være en pålidelig leverandør, sælger vi produkter af høj kvalitet LCD Display til nogle store elektroniske producenter fra hele verden, såsom GE, Motorola, Philips, Itron. I dag leverer Blaze Display LCD-skærme med måling og Akku Telefon produkter for GE og Motorola OEM producenter. Vores produkter er i hele verden og de fleste af dem er solgt til Japan, Amerika, Europa, Sydkorea, Taiwan, fastlandet i Kina, Sydøstasien, Hong Kong, osv.

Alt i alt 73 ingeniører (9 af dem fra lading forskningsinstitutter) i Blaze vise er udstyret med meget erfaring i display feltet til at understøtte os i at forske, udvikle, designe og producere fra tid til anden, som gør det muligt for os at opfylde vores gæster nogensinde skiftende behov samt forsikring af os for at levere høj kvalitet LCD Display produkter til laveste pris.

Med fremstilling ressourcer og dybden af teknologi er Blaze Display godt forberedt til service hver kunde for LCD-Display-produkter og fuldt opfylder deres krav til pålidelighed, kvalitet en konkurrenceevne. Et kvalitetssikringsprogram er også udført på Blaze Display i hvilket erhvervede certifikat af ISO 9001:2000.Through sin Shenzhen office, Blaze Display er stand til at holde tæt kontakt med sine kunder og til at reagere hurtigt på skiftende krav til produktspecifikationer og leveranceplaner. Vi kan også afsende forsendelser på uanset grundlaget til et godt opfylde kundens inventory management program.

Gennem stærke og langsigtede relationer med kunder og andre partnere i vores supply chain, vi planlægge og udføre tilpassede produkter og omkostningseffektive løsninger i dagens tempofyldt verdensomspændende erhvervsmiljø.